Bizonyára tudjátok, hogy melyek a jelenleg kapható könyveim. (A poszt képe segítségetekre lehet.) A Gondolat Légitársaság és az Egymás mellett regényeim könyvesboltban, webshopokban, honlapom webáruházában kapható.

Google-ba nevemet vagy a könyvek címét beütve több találat is lehetséges, de én is kiemelek ide két linket amely két könyvesbolt webáruházához vezet. Akinek még nincs meg és szeretné megvásárolni az ajándéknak is kitűnő könyveket, az bátran keresse fel például az alábbi webshopokat, vagy a fizikai könyvesboltjukat.

A Libri webshopja itt érhető el.

A Líra webshopja pedig itt.

A Távoli tájakon novellás kötet is hamarosan kapható lesz az említett boltokban, de jelenleg e legújabb novellás kötetem csak nálam érhető el. Ezt személyesen vagy postai úton kérve tudjátok megvásárolni. Ne feledjétek e kötet vonatkozásába zajlik egy JÁTÉK is! Aki vásárol belőle megnyerheti az általam készített eperfából készült könyvtartót. December 24-én sorsolok! Mutatom pontosan mit:

Bővebben itt olvashattok a játékról és a nyereményről.

Egyébként ehhez a novellás kötetemhez kapcsolódni fog egy újabb játék, de az csak akkor lép életbe, ha ténylegesen megjelenik a boltokban a könyv. Erről itt a honlapomon írok majd egy posztot, érdekes és izgalmas lesz, érdemes olvasgatni rendszeresen a honlapomat.

A vásárlásotokkal, azon kívül, hogy egy jó történetet tudhattok a magatokénak, sokszor említettem már, de leírom most is, segítitek a további munkámat. Hozzájárultok ahhoz, hogy a következő könyvem is megjelenhessen. Őszintén és nyugodtan mondhatom, hogy a könyvírás számomra élvezet, kikapcsolódás, „adni akarás”, nem pedig haszonszerzés.

Említettem, hogy AKCIÓ. De miért is? Lehet sokan nem tudjátok, de megjelentek E-KÖNYVEIM! Az eddig kiadott fizikai könyveimre megkértem az ePUB ISBN számot, és így már itt a honlapomon árulhatom webáruházamban ezeket is. A fizikai könyveknél olcsóbbak, és bár magam is a fizikailag kézben tartható könyveket részesítem előnyben, be kell valljam olvasok e-könyveket is, megtetszett, és igény is van rájuk. Az AKCIÓ pedig az, hogy aki tőlem, vagy e poszt megjelenését követően könyvesboltban vásárol könyveimből legalább egyet, ő ajándékba megkapja tőlem bármelyik könyvem ePUB formájában is. Ehhez csak annyit kell tennetek, hogy írjatok rám bármelyik elérhetőségemen és egyeztetünk.